Bun venit Intra in cont or Cont nou.

Termeni si conditii

Folosirea serviciului farmacia-naturista.com, implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a Termenilor si Condiţiilor. Imavision Media&Development, proprietarul magazinului virtual www.farmacia-naturista.com îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Termenilor si Condiţiilor de utilizare poate fi citită oricând folosind legătura "Termeni si Condiţii".

CONDIŢII LEGALE
farmacia-naturista.com funcţionează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.

COPYRIGHT
Întregul conţinut al site-ului www.farmacia-naturista.com - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea IMAVISION MEDIA&DEVELOPMENT şi a furnizorilor săi, fiind apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei IMAVISION MEDIA&DEVELOPMENT a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor in vigoare.
Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.
24
FRAUDA
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conţinutul sitului farmacia-naturista.com sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează farmacia-naturista.com, va fi considerat o tentativă de fraudare a sitului farmacia-naturista.com şi va face obiectul unei plângeri penale la organele statului Român, împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.


CONTUL DUMNEAVOASTRĂ
Dacă utilizaţi acest website, sunteţi direct răspunzător pentru păstrarea confidenţialităţii numelui de utilizator şi parolei contului Dumneavoastră şi de restricţionarea accesului la calculatorul Dumneavoastră şi sunteţi de acord să acceptaţi responsabilitatea pentru orice activitate care se desfăşoară sau se va desfăşura în cont sub numele de utilizator şi parola Dumneavoastră.
Magazinul nostru vinde produse care pot fi utilizate şi de copii, dar vânzarea poate fi făcută numai către un adult.
farmacia-naturista.com îşi rezervă dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a şterge sau modifica conţinutul website-ului fără nici o restricţie sau anunţare prealabilă.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE
Datele personale ale Dumneavoastră vor fi folosite de farmacia-naturista.com numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoţii, buletinele informative periodice etc. Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor.

Vă rugăm, completaţi datele cerute cu exactitate. Dacă adresa nu va coincide cu codul postal introdus, comanda va fi anulată. De asemenea numărul de telefon sau adresa de E-mail vor fi folosite pentru confirmarea comenzii. Necompletarea acestora sau completarea cu informaţii de contact fictive va duce la imposibilitatea confirmării comenzii şi implicit la neexpedierea acestora.

IMPRESII, COMENTARII, COMUNICĂRI DIVERSE
Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, întrebări sau alte informaţii, atât timp cât conţinutul lor nu este ilegal, obscen, ameninţător, defaimator, atentand la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuală sau aducând injurii unei terţe persoane.De asemenea, nu trebuie să constituie sau să conţină viruşi, campanii politice sau orice formă de spam. farmacia-naturista.com îşi rezervă dreptul (dar nu se obligă) să elimine sau să modifice un asemenea tip de conţinut.

RESPONSABILITĂŢI PRIVIND PRODUSELE ŞI GARANŢIILE
www.farmacia-naturista.com nu îşi asumă răspunderea asupra garanţiilor oferite de către producători, directe sau indirecte, cu privire la acest website sau la informaţiile, conţinutul sau produsele incluse în el.

farmacia-naturista.com nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site în scopul comercializării, acestea fiind corespunzătoare celor puse la dispoziţia noastră de reprezentanţii fiecarei dintre aceste mărci în parte.

farmacia-naturista.com nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefuncţionării temporare sau defectuoase a sitului sau pentru folosirea informaţiilor obţinute prin utilizarea link-urilor din www.farmacia-naturista.com către alte website-uri (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor).

Informaţiile prezentate în portal au titlu informativ, şi nu substituie sfatul medicului, sau al altui specialist. Echipa farmacia-naturista.com nu îşi asumă nici o răspundere privind calitatea produselor şi eficienta acestora în tratament, utilizarea informaţiilor şi a serviciilor se face pe propria răspundere a utilizatorului.

Vă recomandăm să citiţi cu atenţie prospectele produselor prezentate în catalogul de produse şi în situaţiile în care se impune, să consultaţi medicul Dumneavoastră sau un specialist.

Descrierea produselor prezente pe acest site sunt informative şi pot fi schimbate fără o înştiinţare prealabilă. Preţurile pot fi actualizate, fără o înştiinţare prealabilă. De aceea este recomandat să revedeţi preţurile atunci când faceţi o comandă de produse. Preţurile sunt exprimate în RON, incluzând TVA 9% pentru suplimente  si 24% pentru restul produselor nealimentare.

GARANŢII ŞI RETURURI
Nu ne asumăm răspunderea asupra garanţiilor oferite de către producători sau importatori. Toate produsele noastre beneficiază de garanţia legală contra viciilor ascunse şi termen de valabilitate.

Conform Ordonantei nr. 130/2000 (actualizata de OUG 34/4.06.2014) privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului". Pentru ca ne dorim ca dvs sa fiti pe deplin multumiti Farmacia Canadiana va oferta un termen de 30 de zile pentru returnarea produselor in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate (sigilate si fara urme de uzura sau consum), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre consumator.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise  in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.

Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura precum si produsele partial consumate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea (POSTA ROMANA-PRIORIPOST, sau CARGUS). Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client.

Va rugam sa expediati produsul la adresa 
S.C. IMAVISION MEDIA&DEVELOPMENT SRL Str. Moldovei nr.6, Brasov , precizand pe colet "Returnare produs" Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie la numerele de telefon 0749.450.128 | 0729.411.488 sau prin email.Valoarea maximă a obligaţiilor societăţii Imavision Media&Development faţă de orice client în cazul livrării necorespunzătoare a produselor comandate este valoarea sumelor încasate de la respectivul client sau înlocuirea produsul.

SOLUŢIONAREA LITIGIILOR
Vom face tot posibilul ca toate neînţelegerile privind orice tip de dispută între noi şi terţi să fie rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care rezolvarea neînţelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, soluţionarea litigiilor va reveni instanţei judecătoreşti competente din România.

Fiind de acord cu aceste Termeni şi Condiţii, clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.

Marca FARMACIA CANADIANA este o marca inregistrata OSIM cu numarul 133609 si este detinuta de catre Imavision Media & Development SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui FARMACIA CANADIANA, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a Imavision Media & Development SRL este interzisa si se pedepseste conform legii.