Bun venit Intra in cont or Cont nou.

HGH Activator Anti Aging Forte 60 capsule

Producător: Provita Nutrition
Disponibilitate: În Stoc
178,00 Lei
-+
Comenzi telefonice
08:00 – 21:00

0749.450.128
0729.411.488
0771.456.638

Comanda online mai simplu si mai rapid cu doar un click
Livrare in 24-48 ore 12.9 Lei prin Posta/Curierat. Gratuit peste 300 lei

Acest nou produs al industriei farmaceutice canadiene reprezinta a 4-a generatie de activatori HGH bazati si pe stimularea eliberarii de HGH de catre glanda pituitara proprie precum si pe stimularea ficatului pentru a produce factorul de crestere IGF-1 (somatomedin C).

Hormonul uman de crestere (HGH) este un hormon produs de glanda pituitara anterioara (hipofiza) din creier supranumit si „hormonul tineretii”.

HGH induce producerea si eliberarea de Factori de Crestere (Growth Factors) cum ar fi: IGF-1, IGF-2, IGF-Beta, Eritopoeitrina, Neurotrofina, Proteina Morfogenica, factorul de Crestere Epidermic, Hormonii Luteinizanti si Factorul de Crestere Fibroblast-8. Acesti factori de crestere promoveaza repararea celulelor defecte, regenerarea celulelor din piele, oase, muschi si organele vitale. Ei asigura de asemena suport sistemului imunitar in combaterea infectiilor si a bolilor. Prin arderea grasimilor si cresterea masei musculare, factorii de crestere conduc la o fizionomie tinereasca. 50% din hormonul de crestere este eliberat in sange in timpul primelor 4 ore de somn iar restul de 50% pe parcursul zilei.

Pe masura ce imbatranim, nivelul de HGH si implicit de factori de crestere se reduce doar la o fractiune din nivelul aferent tineretii. De fapt, incepind cu virsta de 20 ani nivelul de HGH incepe sa scada continuu. La 30 de ani deja se observa semnele imbatranirii care apoi se accelereaza. Studiile arata ca productia de HGH scade cu 15% in decursul fiecarei decade (10 ani). Acest fapt conduce la fenomenul imbatranirii fizice, slabirii sistemuluyi imunitar si afectarii negative a functionalitatii creierului. Multi practicanti ai medicinei moderne considera ca suplimentarea cu HGH este un mod eficace de a evita imbolnavirile si alte conditii asociate cu inbatranirea. Suplimentarea cu HGH conduce de asemenea la imbunatatirea vitalitatii si la intinerirea aspectului fizic. Conduce la regenerarea si intarirea functiei sexuale atat la barbati cat si la femei. Contribuie la balantarea hormonala atat la barbati cat si la femei, in special in perioada „varstei a doua”.

HGH-Activator este un produs canadian unic pe piata fabricat la Celex Laboratories. Formulat pentru a stimula producerea de catre organism pe cale naturala a hormonului uman de crestere (HGH) si eliberarea acestuia in circuitul sanguin in paralel cu stimularea ficatului pentru productia de IGF-1 (Insulin Like Growth Factor-1), un factor de crestere asemanator insulinei si descoperit ca fiind esential in tratamentul fenomenului de imbatranire. Impreuna cu IGF-1 mai exista IGF-2 si inca alti 6 factori de crestere esentiali pentru functionarea normala a organismului.

Acesti factori de crestere esentiali sunt extrasi din virful coarnelor de pui al unei specii de Ren Canadian sau a unei alte specii de caprioara din noua Zeelanda (Deer Velvet Antler) imediat dupa ce acestea strapung pielea capului si inainte de a se osifica. Varful cornului de ren contine numerosi stimulanti hormonali, o proportie optima de aminoacizi esentiali pentru stimularea eliberarii de HGH care la randul lor stimuleaza eliberarea de HGH precum si o serie de imunomodulatoare si antiinflamatoare folosite de organismul puiului de ren pentru a vindeca rapid rana produsa de strapungerea pielii capului de catre cornite. Prezenta Proteinei de Legatura-3 (proteina de legare 3 a factorului de crestere IGFBP-3) elimina posibilitatea stimularii cresterii in numar a celulelor maligne (canceroase) prin legarea factorului de crestere doar de celulele normale.

Graficul de mai jos arata evolutia productiei de hormon de crestere in functie de varsta:

Ce efecte are in functie de varsta?

Copii sau adolescenti cu deficiente de ritm de crestere

Stimuleaza glanda pituitara sa elibereze mai mult hormon de crestere rezultand intr-o accelerare a cresterii oaselor si musculaturii.

Persoanele care fac exercitii sau merg la sala, sportivi, culturisti

Reduce straturile de grasime, mareste masa musculara, mareste nivelul de energie disponibila pentru exercitiu (prin arderea grasimilor).

Persoane trecute de 21 de ani

Incetineste fenomenul de inbatranire generala.

Persoanele trecute de 40 de ani

Administrarea regulata reverseaza unele efecte esentiale ale inbatranirii conform listei de mai jos:

 • Calitate mai buna a somnului si stabilitate emotionala;
 • Mai multa energie si rezistenta la activitati sau exercitii fizice;
 • Reducerea straturilor de grasime;
 • Marirea densitatii oaselor;
 • Inbunatatirea memoriei si a nivelului de alerta mintala;
 • Marirea potentei sexuale;
 • Intarirea musculaturii atat ca nivel de forta cat si ca dimensiune;
 • Reversarea pierderii parului si restaurarea culorii acestuia;
 • Regenerarea sistemului imunitar;
 • Intarirea muschiului inimii;
 • Reducerea colesteroilului;
 • Normalizarea tensiunii arteriale;
 • Miscorarea pana la disparitie a ridurilor;
 • Reversarea multor simptome ale bolilor degenerative;
 • Inbunatatirea texturii si consistentei pielii.

Produsul HGH-Activator poate fi administrat si de catre sportivii de performanta deoarece nu contine precursori sau substante interzise (doping).

COMPOZITIE

Un amestec de substante brevetate:

Gliceril fosforil colina (GPC)

 • continand 125 mg alfa-glicerilfosforilcolina (Alfa GPC)
250 mg
Extract din corn neosificat de ren (Dear Antler Velvet) 110 mg
Extract concentrat din glanda hipofiza anterioara 8,3 mg
Colostrum 30% IgG 16,5 mg
Andrographis Paniculata PE 8,3 mg
Matrice de aminoacizi pro-HGH
GABA 50 mg
L-arginine 83 mg
L-lizine 50 mg
L-ornitine 16,5 mg
L-glicine 16,5 mg

ADMINISTRARE

Modul recomandat de administrare

Administrare standard

 • 2 capsule pe zi administrate seara, inainte de culcare, pe stomacul gol (la cel putin o ora de la ultimul produs alimentar ingerat).

Recomandari

 • Se recomanda administrarea timp de 6 zile cu o zi pauza. Pentru usurinta, incepeti administrarea intr-o zi de luni si faceti pauza duminca.
 • Pentru persoanele cu un sistem imunitar mai slab, persoanele afectate mai pregnat de procesul de imbatranire, persoanele care vor rezultate mai rapide sau care vor sa obtina dezvoltarea musculaturii se poate mari doza intre 2-6 capsule pe zi timp de 5 zile cu 2 zile pauza pe o perioada de de 2 luni dupa care se reduce la 2 capsule pe zi pentru urmatoarele 2 luni, dupa care se repeta ciclul.

Administrare forte

 • 3 capsule pe zi administrate seara, inainte de culcare, pe stomacul gol (la cel putin o ora de la ultimul produs alimentar ingerat) timp de 5 zile pe saptamana urmat de 2 zile pauza (pentru repaus-ul glandei).

Rezultate foarte bune in refacerea si regenerarea organelor precum si in combaterea procesului de imbatranire se obtin daca se asociaza si Stemulin, 3 capsule (administrate concomitent cu HGH-Activator).

Puteti comanda, HGH Activator Anti Aging Forte 60 capsule, telefonic 0749.450.128 | 0729.411.488

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare

Marca FARMACIA CANADIANA este o marca inregistrata OSIM cu numarul 133609 si este detinuta de catre Imavision Media & Development SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui FARMACIA CANADIANA, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a Imavision Media & Development SRL este interzisa si se pedepseste conform legii.