Bun venit Intra in cont or Cont nou.

Hawthorn (Paducel Rosu) 500 mg 100 capsule vegetale

Producător: New Roots
Disponibilitate: În Stoc
98,00 Lei
-+
Comenzi telefonice
08:00 – 21:00

0749.450.128
0729.411.488
0771.456.638

Comanda online mai simplu si mai rapid cu doar un click
Livrare in 24-48 ore 12.9 Lei prin Posta/Curierat. Gratuit peste 300 lei

Descriere Hawthorn (Paducel Rosu) 500 mg 100 capsule vegetale:

Hawthorn (Crataegus monogyna) (Păducel Roşu) este un cardiotonic folosit în caz de: tensiune oscilantă, hipertensiune arterială, angină pectorală, insuficienţă cardiacă, cardiopatie ishemica. Poate fi folosit ca adjuvant şi în tratarea aterosclerozei.

Compuşii din componenţa păducelului roşu măresc metabolismul enzimatic şi utilizarea oxigenului de către muşchiul inimii, tonificându-l.

Păducelul este utilizat pentru: acţiune cardiotonică, angină pectorală, bătăi neregulate ale inimii, spasme în artere, tensiune arterială crescută și/sau scăzută, bătrâneţe, probleme vasculare, tulburări nervoase, insomnie, blocaj de arteră coronariană și tulburări de ritm cardiac. Păducelul menţine inima în stare de sănătate, prevenind apariţia bolilor coronariene. Datorită lipsei de toxicitate sau dependenţă, planta poate fi folosită pe termen lung fără efecte secundare.

În caz de hipertensiune poate fi folosit în combinaţie cu alte hipotensive naturale.

Într-o analiză a studiilor clinice cu administrare de Hawthorn, cercetătorii de la Cork Institute of Technology din Irlanda au ajuns la concluzia că eficienţa maximă a acestei plante este în cazurile de insuficienţă cardiacă şi cardiopatie ischemică, dar efecte pozitive semnificative se înregistrează în toate cazurile de boli cardiovasculare.

Întrucât acest produs poate conduce la reducerea moderată a tensiunii arteriale, consultaţi medicul dacă administraţi simultan Glicozide cardiace precum Digitalis sau Digoxin sau dacă administraţi medicamente hipotensoare.


Compozitie Hawthorn (Paducel Rosu) 500 mg 100 capsule vegetale:

Ingrediente / capsulă vegetală:
Pulbere din fruct de Păducel (Crataegus monogyna) - 500 mg;
Ingrediente nemedicinale / capsulă vegetală:
Capsulă din carbohidraţi vegetali şi apă purificată - 95 mg;
Stearat de magneziu – agent antiaglomerant - 5 mg.

Nu contine: agenţi de conservare, arome sau coloranţi artificiali, produse lactate, gluten, amidon, grâu, porumb, fermenţi, soia, zahăr.


Administrare Hawthorn (Paducel Rosu) 500 mg 100 capsule vegetale:

Mod de administrare (adulţi): câte 1-2 capsule gelatinoase de două ori pe zi, la masă sau cum vă recomandă specialistul. Administraţi timp de cel puţin 2 luni pentru a obţine rezultate benefice semnificative.


Atentionari: Consultaţi specialistul înainte de folosire dacă administraţi glucozide folosite în cardiologie cum ar Digitalis / Digoxin sau alte medicamente pentru tensiune arterială. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

Puteti comanda, Hawthorn (Paducel Rosu) 500 mg 100 capsule vegetale, telefonic 0749.450.128 | 0729.411.488

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare

Marca FARMACIA CANADIANA este o marca inregistrata OSIM cu numarul 133609 si este detinuta de catre Imavision Media & Development SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui FARMACIA CANADIANA, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a Imavision Media & Development SRL este interzisa si se pedepseste conform legii.