Livram produsele in orice localitate sau comuna din
Romania fara sa platiti kilometri suplimentari
Contul meu |
Produse favorite |
Cosul meu
|
|
||||||||||||||||
Aromat, Cu retentia aromei de nuca de cocos.
Produs Ecologic
Uleiul de Nuca de cocos este extras din nuca de palmier de nuca de cocos. Atunci cand uleiul este derivat din nuca de cocos proaspat, fara a trece prin orice substanta chimica de prelucrare sau albire, este numit ulei virgin din nuca de cocos. Un important acid gras din uleiul de nuca de cocos, numit acid lauric, sa descoperit ca are proprietati anti-microbiene, anti-bacteriene, anti-fungice, anti-inflamatorii si anti-oxidante. Acesta poate fi folosit pe plan atat intern cat si extern, de exemplu, poate fi folosit pentru gatit, dar si ca o crema hidratanta, sau ingredient pentru produse ca sapunul sau produsele cosmetice.
Studiile au aratat ca uleiul din nuca de cocos ajuta in infectii ale pielii, stres, dezechilibru al nivelului colesterolului, sistem imunitar slabit, probleme digestive, afectiuni renale, boli cardiovasculare, scaderea tensiunii arteriale, diabet zaharat, artrita reumatoida. Totodata in urma studiilor, uleiul din nuca de cocos, sporeste productia glandei tiroide, lupta impotriva infectiei care cauzeaza candidoza.
Sistem imunitar: ne protejeaza contra bacteriilor, virusurilor, fungilor cum ar fi Candida (contine acid caprilic) si protozoarelor.
Ulcer gastro-duodenal: Previne si calmeaza inflamatiile tubului digestiv. El este benefic in cazul ulcerului gastric, acidul lauric fiind singurul acid gras ce poate distruge Heliobacter pylori. Uleiul mai poate fi util si persoanelor suferind de maladia Chron.
Regleaza glicemia: Contribuie la stabilizarea glicemiei.
Prostata: impiedica transformarea testosteronului in DHT.(dihidrotestosteron), proces ce ar favoriza puternic inflanmarea prostatei.
Scaderea in greutate: uleiul din nuca de cocos contine cu 10% mai putine calorii decat alte grasimi. Apoi, acizii sai produc mai multa energie prin arderea mai multor calorii si induc astfel o stocare mai mica a grasimilor. De aceea uleiul din nuca de cocos este bun nu numai pentru scaderea in greutate dar si pentru obtinerea unei vitalitati sporite
Psoriazis, eczeme si infectii fungice ale pielii: Acizii grasi din uleiul din nuca de cocos lupta impotriva proceselor inflamatorii avand proprietati purificatoare. Va puteti deci ingrijii cu incredere sanatatea pielii consumand acest ulei si aplicandu-l si local pe piele inclisiv pe pielea de pe fata si gat.
Ulei pur extras din nuca de cocos, dezodorizat. Uleiul de Cocos este semi-solid pana la temperatura de 25 de grade dupa care devine lichid. Bogat in potasiu, fier, magneziu, fosfor, cupru, zinc, vitaminele A si E. Bogat in grasimile saturate ( bune), indispensabile organismului nostru cu atat mai mult cele continute in uleiul din nuca de cocos care au o natura particulara. Ele sunt compuse din acid lauric (45%), acest acid gras cu lant mediu fiind, ca si laptele matern, extraordinar de benefic pentru metabolismul nostru.
Doza zilnica recomandata este de la 1 la 3 linguri de ulei, atunci cand este utilizat in scopuri terapeutice.
Ori de cate ori se doreste, atat in loc de unt, cat si pentru a gati, inlocuind uleiurile pentru gatit sau untura. Poate fi intins pe paine ca untul. Poate fi folosit la preperarea prajiturilor, foietajelor etc.
Poate fi administrat si terapeutic: 2-3 linguri de 2-3 ori pe zi. Se recomanda si femeilor insarcinate si celor care alapteaza.
Uleiul din nuca de cocos este destul de sigur pentru consum, atat ntern cat si extern atata timp cat acesta este consumat cu moderatie. O supradoza de ulei de nuca de cocos poate provoca diaree.
A. COMENZI TELEFONICE
Pentru aceia dintre dvs care doriti sa comandati produsele noastre prin intermediul telefonului va punem la dispozitie 3 linii telefonice unde operatorii nostrii vor prelua comenziile dvs de
LUNI pana DUMINICA in intervalul orar 09 - 21.
ORANGE: 0749 - 450 . 128
VODAFONE: 0729 - 411 . 488
RDS: 0771 - 456 . 638
B. COMENZI ONLINE
1. Pentru a gasi produsele care va intereseaza puteti utiliza meniul vertical din partea stanga si sa faceti click pe categoria care va intereseaza. Daca doriti sa cumparati produsele unui anumit producator pe partea dreapta aveti lista acestora. Faceti click pe sigla producatorului pentru a va afisa produsele fabricate de acesta si comercializate de noi. In lista produselor sub scurta descriere a fiecarui produs aveti un buton DETALII PRODUS, facand click pe acesta aveti posibilitatea de a citi toate informatiile despre respectivul produs




Nu uitati! Datele dvs corecte vor scurta timpul în care veti intra în posesia produselor dorite!
Datele dvs
În cursul înregistrării comenzii, noi colectăm de la clienţi o serie de date personale necesare atât livrării produselor în condiţii optime, informării ulterioare a persoanelor care au comandat, precum şi afişării unei oferte cât mai apropiate gusturilor clienţilor.
Livrarea produselor
Produsele sunt expediate pe întreg teritoriul României prin firma de curierat rapid GLS ROMANIA sau prin serviciul PRIORIPOST al CN POSTA ROMANA cu plata in sistem ramburs la primirea coletului, Livrarea produselor se face de Luni pana Vineri. Produsele comandate Vineri, Sambata, Duminica vor fi livrate Luni urmand sa ajunga la dvs in 24-48 de ore. Pentru posta Romana timpul de livrare este de 2-4 zile.
Cum plătesc?
Plata comenzilor dvs se efectuează in sistem ramburs, la primirea coletului catre agentul firmei de curierat rapid sau catre factorul postal.
Informatiile prezentate pe site-ul www.farmacia-naturista.com au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Imavision Media Development SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate..
Magazin online administrat de S.C. Imavision Media Development S.R.L. Brasov, cod fiscal, RO21184860, Reg.com. J08/542/2007