HGH Activator - Farmacia Canadiana

Livram produsele in orice localitate sau comuna din
Romania fara sa platiti kilometri suplimentari

Contul meu pe farmacia canadiana Contul meuProdusele mele favorite Produse favorite | Cosul de cumparaturi Cosul meu

Comenzi telefonice Livrarea produselor standarde de calitate

HGH Activator Natures Harmony

HGH Activator Natures Harmony

Pret cu TVA
0.00 Lei

  48h.gif
Produs fabricat de: ( Natures Harmony Canada )
Detalii produs

Livrare prin Curierat Rapid sau Posta 10 lei.
Peste 300 lei livrare gratuita

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti
Certificat Notificare SERIA: AA/nr.1155/08.05.2007


MOMENTAN ACEST PRODUS NU SE AFLA PE STOC

 

HGH Activator

Hormonul Tineretii

Cu: Alfa-GPC; IGF-1 si IGF-2+ growth factor binding protein-3 (IGFBP-3)

Calitate Farmaceutica - 100% NATURAL
(Activant Natural pentru Hormonul Uman de Crestere)
DOZA PENTRU O LUNA DE TRATAMENT
Efecte rapide si vizibile
Nu stimuleaza reproducerea celulelor maligne
(canceroase) datorita continutului de IGFBP-3 care
controleaza actiunea factorilor IGF-1, 2

Rata de satisfactie totala la acest produs este de peste 98%

 

PUR SI SIMPLU TE VEI SIMTI BINE !!!
- Tratarea procesului de Îmbatrânire;
- Dezvoltarea armonioasa a corpului, oaselor, muschilor;
- Intarirea generala a organismului (rezistenta la inbolnaviri, vindecare rapida a multor afectiuni).

Daca esti mai in varsta - Te simti din nou tanar! Arati din nou tanar! Ai energie! Ai memorie! Nu te mai imbolnavesti asa de usor! Semnele inbatranirii incep sa dispara! Daca esti mai tanar - Dobandesti vitalitate, inbatranesti mai incet, iti dezvolti musculatura, arati mai bine, poti mai mult si mai multe!


INCEARCA HGH Activator SI TE VEI CONVINGE CA SE POATE !!!!!
PRODUS IN CANADA DE PURITY LIFE HEALTH PRODUCTS Ltd.
Cel mai mare producator si distribuitor de suplimente nutritive din America de Nord
Produs avizat de MS pentru comercializare in Romania
ACEST PRODUS FACE PARTE DIN GENERATIA a 3-a DE ACTIVATORI HGH
FABRICAT IN CANADA


Acest produs nu este un simplu HGH Support ci este efectiv un Activator de HGH (Releaser)
Contine si IGF-1 care este de 10 ori mai puternic decat HGH.


CE EFECTE ARE IN FUNCTIE DE VARSTA:

- Copii sau adolescenti cu deficiente de ritm de crestere > Stimuleaza glanda pituitara sa elibereze mai mult hormon de crestere rezultand intr-o accelerare a cresterii oaselor si musculaturii;
- Persoanele care fac exercitii sau merg la gym, sportivi, culturisti > reduce straturile de grasime, mareste masa musculara, mareste nivelul de energie disponibila pentru exercitiu (prin arderea grasimilor);
- Persoane trecute de 21 de ani > incetineste fenomenul de imbatranire generala iar la persoanele trecute de 40 de ani, administrarea regulata reverseaza unele efecte esentiale ale imbatranirii conform listei de mai jos;
- Calitate mai buna a somnului & stabilitate emotionala;
- Mai multa energie si rezistenta la activitati sau exercitii fizice;
- Reducerea straturilor de grasime;
- Marirea densitatii oaselor;
- Inbunatatirea memoriei si a nivelului de alerta mintala;
- Marirea potentei sexuale;
- Intarirea musculaturii atat ca nivel de forta cat si ca dimensiune;
- Reversarea pierderii parului si restaurarea culorii acestuia;
- Regenerarea sistemului imunitar;
- Intarirea muschiului inimii;
- Reducerea colesterolului;
- Normalizarea tensiunii arteriale;
- Miscorarea pana la disparitie a ridurilor;
- Reversarea multor simptome ale bolilor degenerative;
- Inbunatatirea texturii si consistentei pielii.

HGH Activator: Acest nou produs al industriei farmaceutice Canadiene reprezinta a 3-a generatie de Activatori HGH bazati si pe stimularea eliberarii de HGH de catre glanda pituitara proprie precum si pe stimularea ficatului pentru a produce factorul de crestere IGF-1 (Somatomedin C). Hormonul Uman de Crestere (HGH) este un hormon produs de glanda pituitara anterioara (hipofiza) din creier supranumit si 'hormonul tineretii". HGH induce producerea si eliberarea de Factori de Crestere (Growth Factors) cum ar fi: IGF-1, IGF-2, IGF-Beta, Eritopoeitrina, Neurotrofina, Proteina Morfogenica, factorul de Crestere Epidermic, Hormonii Luteinizanti si Factorul de Crestere Fibroblast-8.
Acesti factori de crestere promoveaza repararea celulelor defecte, regenerarea celulelor din piele, oase, muschi si organele vitale. Ei asigura de asemena suport sistemului imunitar in combaterea infectiilor si a bolilor. Prin arderea grasimilor si cresterea masei musculare, factorii de crestere conduc la o fizionomie tinereasca. 50% din hormonul de crestere este eliberat in sange in timpul primelor 4 ore de somn iar restul de 50% pe parcursul zilei.

Pe masura ce imbatranim, nivelul de HGH si implicit de Factori de Crestere se reduce doar la o fractiune din nivelul aferent tineretii. De fapt, incepind cu virsta de 20 ani nivelul de HGH incepe sa scada continuu. La 30 de ani deja se observa semnele imbatranirii care apoi se accelereaza. Studiile arata ca productia de HGH scade cu 15% in decursul fiecarei decade (10 ani). Acest fapt conduce la fenomenul imbatranirii fizice, slabirii sistemuluyi imunitar si afectarii negative a functionalitatii creierului. Multi practicanti ai medicinei moderne considera ca suplimentarea cu HGH este un mod eficace de a evita imbolnavirile si alte conditii asociate cu inbatranirea. Suplimentarea cu HGH conduce de asemenea la imbunatatirea vitalitatii si la intinerirea aspectului fizic. Conduce la regenerarea si intarirea functiei sexuale atat la barbati cat si la femei. Contribuie la balantarea hormonala atat la barbati cat si la femei, in special in perioada "varstei a doua".

HGH Activator este un produs Canadian unic pe piata, formulat pentru a stimula producerea de catre organism pe cale naturala a Hormonului Uman de Crestere (HGH) si eliberarea acestuia in circuitul sanguin in paralel cu stimularea ficatului pentru productia de IGF-1 (Insulin Like Growth Factor -1), un factor de crestere asemanator insulinei si descoperit ca fiind esential in tratamentul fenomenului de imbatranire. Impreuna cu IGF-1 mai exista IGF-2 si inca alti 6 Factori de Crestere, esentiali pentru functionarea normala a organismului. Acesti factori de crestere esentiali sunt extrasi din virful coarnelor de pui al unei specii de Ren Canadian sau a unei alte specii de caprioara din noua Zeelanda (Deer Velvet Antler) imediat dupa ce acestea strapung pielea capului si inainte de a se osifica. Virful cornului de Ren contine numerosi stimulanti hormonali, o proportie optima de aminoacizi esentiali pentru stimularea eliberarii de HGH care la randul lor stimuleaza eliberarea de HGH precum si o serie de imunomodulatoare si antiinflamatoare folosite de organismul puiului de ren pentru a vindeca rapid rana produsa de strapungerea pielii capului de catre cornite. Prezenta Proteinei de Legatura-3 ( growth factor binding protein-3 IGFBP-3) elimina posibilitatea stimularii cresterii in numar a celulelor maligne (canceroase) prin legarea factorului de crestere doar de celulele normale.

Cum actioneaza Nature's Harmony HGH Activator?
Alpha-GPC (un ingredient proprietar al produslui Nature's Harmony HGH Activator incepe sa actioneze imediat dupa ingerare si absorbtie in tractul gastro-intestinal de unde intra in sange si tesuturi actionand asupra sistemului nervos central prin stimularea glandei pituitare sa elibereze in mod natural o cantitate mai mare de HGH (Hormon Uman de Crestere). Eliberarea de HGH are un efect stimulativ asupra altor hormoni oferind in felul acesta o gama larga de efecte benefice pentru sanatate. Extractul din corn ne-osificat de ren (sau antilopa) a fost folosit de secole in medicina traditionala Chineza pentru a promova activitatea hormonala, cresterea musculaturii si oxigenarea sangelui. Complexul prprietar peptidic contine printre altele si aminoacizi esentiali pentru stimularea glandei pituitare sa secrete si sa elibereze HGH.

Exista studii care sa confirme eficienta ingredientelor din HGH Activator?
Numeroase studii ale ingredientului Alpha-GPC au demonstrat ca acesta mareste eficienta hormonului de eliberare a hormonului de crestere (GHRH) care stimuleaza glanda pituitara sa secrete si sa elibereze hormon uman de crestere (HGH) reflectandu-se astfel in efecte pozitive asupra echilibrului, coordinarii, masei musculare, sistemului neuro–transmitator implicat in disfunctiile de memorie legate de inbatranire, diviziunii celulare cu efecte de rejuvenare a tesuturilor, organelor si pielii. Studii efectuate in Japonia si Australia asupra extractului din corn ne-osificat de ren (sau antilopa) au demonstrat ca acesta este foarte bogat in factori de crestere si in special factorii de crestere de tip insulinic (IGF-1)

IGF-1 este o polipetida produsa din HGH (Hormonul Uman de Crestere). Majoritatea efectelor anti-inbatranire rezultate eliberarea de HGH sunt atribuite direct conversiei acestuia de catre ficat si alte tesuturi in Factorul de Crestere de tip Insulinic-1 (IGF-1). Testele au demonstrat ca IGF-1 mareste rata de transport a aminoacizilor in celule in felul regenerand tesuturile. Conform studiilor efectuate in Europa, IGF-1 initiaza transportul acizilor nucleici in nucleul celular acolo unde se afla AND-ul. In acest fel, se aduce materia prima necesara pentru repararea AND-ului si initierea diviziunii celulare necesare atat cresterii cat si reimprospatarii (si deci intineririi) intregului organism. Datorita prezentei proteinei de legatura IGFBP-3 se pastreaza doar actiunea benefica a factroului IGF-1 fara posibilele efecte nedorite care pot sa apara la administrarea acestuia singur.

Deci IGF-1:
- Incetineste, stopeaza si in parte reverseaza procesele de imbatranire la nivel celular;
- Intareste sistemul imunitar in general;
- Imbunatateste performanta atletica si de forta;
- Ajuta la recuperarea musculaturii dupa effort sustinut;
- Contribuie la sanatatea generala a femeilor;
- Aduce vitalitate si are efecte anti-inbatranire;
- Reprezinta o alternativa mai eficienta pentru Body Building;
- Intareste functia sexuala atat la barbati cat si la femei;
- Actioneaza contra artritei;
- Alte numeroase beneficii pentru sistemul circulator si pentru organele vitale.


COMPOZITIE HGH ACTIVATOR 60 CAPSULE:

UN AMESTEC DE SUBSTANTE PROPRIETARE:
Alpha SizeTM 50P - 250 mg continand:
Alfa-Glicerilfosforilcolina (Alfa GPC)........................125 mg
Complex peptidic..............................................125 mg
Un complex peptidic contine tipic: L-Glutamina, L-Ornitina, L-Arginina, L-Lizina, L-Glicina, Inosina, Alti aminoacizi esentiali, neesentiali si bransati.
Extras din Corn de ren ne-osificat
(Cervus sp. "Deer Velvet Antler")........................100 mg


MOD DE ADMINISTRARE HGH ACTIVATOR 60 CAPSULE:

2 capsule pe zi administrate seara, inainte de culcare, pe stomacul gol (la cel putin o ora de la ultimul produs alimentar ingerat). Se recomanda administrea timp de 6 zile cu o zi pauza.

Pentru usurinta, incepeti administrarea intr-o zi de Luni si faceti pauza Duminca. Pentru persoanele cu un sistem imunitar mai slab, persoanele afectate mai pregnat de procesul de inbatranire, persoanele care vor rezultate mai rapide sau care vor sa obtina dezvoltarea musculaturii se poate mari doza intre 2-6 capsule pe zi timp de 5 zile cu 2 zile pauza pe o perioada de de 2 luni dupa care se reduce la 2 capsule pe zi pentru urmatoarele 2 luni, dupa care se repeta ciclul. in cazul in care se asociaza cu NGH-Release se va adminsitra doza de 2 capsule pe zi pe toata perioada tratamentului.

Durata recomandata pentru un Tratament complet: minimum 6 luni. Acest produs nu are contraindicatii si poate fi administrat fara intrerupere pe o perioada nedefinita de timp.

Pentru sportivi si pentru cei ce doresc un proces foarte accelerat de ardere a grasimilor, se poate asocia in ziua de pauza cu L-Arginina (500mg) + L-Lizina (500mg) cate 2 capsule din fiecare administrate dimineata cu 30 minute inainte de masa si seara, pe stomacul gol, inainte de culcare.

Cum comand

A. COMENZI TELEFONICE

Pentru aceia dintre dvs care doriti sa comandati produsele noastre prin intermediul telefonului va punem la dispozitie 3 linii telefonice unde operatorii nostrii vor prelua comenziile dvs de

LUNI pana DUMINICA in intervalul orar 09 - 21.

ORANGE: 0749 - 450 . 128
VODAFONE: 0729 - 411 . 488
RDS: 0771 - 456 . 638


B. COMENZI ONLINE

1. Pentru a gasi produsele care va intereseaza puteti utiliza meniul vertical din partea stanga si sa faceti click pe categoria care va intereseaza. Daca doriti sa cumparati produsele unui anumit producator pe partea dreapta aveti lista acestora. Faceti click pe sigla producatorului pentru a va afisa produsele fabricate de acesta si comercializate de noi. In lista produselor sub scurta descriere a fiecarui produs aveti un buton DETALII PRODUS, facand click pe acesta aveti posibilitatea de a citi toate informatiile despre respectivul produs

tab1

2. Daca doriti sa comandati produsul online faceti click pe butonul galben "AGAUGA IN COS" ca in imaginea de mai jos si veti fi redirectionat catre pagina unde se afla cosul dvs de cumparaturi
tab2

3. In cosul de cumparaturi aveti posibilitatea sa actualizati numarul de produse modificand cantitatea dupa care apasati pe cele doua sagetute verzi din coloana Cantitate/Actualizaeaza sau aveti posibiliatea sa stergeti produsul apasand pe cercul rosu marcat cu un x in interior din aceeasi coloana. Daca doriti sa mergeti mai departe spre finalizarea comenzii aveti sub cosul de cumparaturi un formular pe care trebuie sa il completati cu datele dvs de contact pentru livrarea produselor. In cazul in care ati mai comandat de pe acest site si aveti deja un cont creat faceti click de "Am deja un cont. Click pentru autentificare" si scrieti acolo utilizatorul si parola alese de dvs la comanda anterioara.

tab3
4.Dupa ce ati selectat si firma prin care doriti sa se faca livrarea produselor comandate apasati pe butonul CONFIRMA COMANDA

tab4După trimiterea comenzii veti fi contactat de noi prin telefon pentru reconfirmarea listei produselor şi a sumei totale, stabilind exact coordonatele livrării.
Completati cu atenţie formularul de comandă.

Nu uitati! Datele dvs corecte vor scurta timpul în care veti intra în posesia produselor dorite!

Datele dvs

În cursul înregistrării comenzii, noi colectăm de la clienţi o serie de date personale necesare atât livrării produselor în condiţii optime, informării ulterioare a persoanelor care au comandat, precum şi afişării unei oferte cât mai apropiate gusturilor clienţilor.


Livrarea produselor

Produsele sunt expediate pe întreg teritoriul României prin firma de curierat rapid GLS ROMANIA sau prin serviciul PRIORIPOST al CN POSTA ROMANA cu plata in sistem ramburs la primirea coletului, Livrarea produselor se face de Luni pana Vineri. Produsele comandate Vineri, Sambata, Duminica vor fi livrate Luni urmand sa ajunga la dvs in 24-48 de ore. Pentru posta Romana timpul de livrare este de 2-4 zile.


Cum plătesc?

Plata comenzilor dvs se efectuează in sistem ramburs, la primirea coletului catre agentul firmei de curierat rapid sau catre factorul postal.

Informatiile prezentate pe site-ul www.farmacia-naturista.com au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea Imavision Media Development SRL in alta postura decat cea de distribuitor de suplimente alimentare pentru sanatate..
Magazin online administrat de S.C. Imavision Media Development S.R.L. Brasov, cod fiscal, RO21184860, Reg.com. J08/542/2007

produse naturiste