Bun venit Intra in cont or Cont nou.
-5%

Formula FLOW cu Aminoacizi 330 capsule vegetale

Producător: Provita Nutrition
Disponibilitate: În Stoc
317,00 Lei 300,20 Lei
-+
Comenzi telefonice
08:00 – 21:00

0749.450.128
0729.411.488
0771.456.638

Comanda online mai simplu si mai rapid cu doar un click
Livrare in 24-48 ore 10 Lei prin Posta/Curierat. Gratuit peste 300 lei

Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare 
IBA Bucuresti – Certificat de Notificare  NR.10515/27.04.2017

Formula  FLOW (fost FLW) - 300 comprimate BYPAS / STENT- NUTRITIONAL - Cu Bio-disponibilitate Maximalizata !!
PROTOCOL COMPLET DE CURATIRE A SISTEMULUI CARDIO-VASCULAR Cu extracte din: FICAT, ADRENALA, SPLINA si TIMUS

 

Formula Flow inspirata din Teoria Unificata a Bolilor Cardiovasculare a laureatului dublu la Premiul Nobel Prof. Linus Pauling. Conceputa initial  de David Rowland, Fondatorul Institutului de Nutritie Edison. Adusa la zi si imbunatatita de un consortiu de nutritionisti din Vancouver cu: Bioperina, L-Lizina, L-Prolina, Acid Alfa Lipoic, Coenzima Q10, Ascorbat, Adrenala. Cu Formula Flow se poate evita, operatia de bypass sau montare de stent, eliminand astfel colesterolul depus pe artere si imbunatateste considerabil fluxul sanguin.

Prin ce se deosebeste Formula FLOW de vechea formula FLW? 
Formula FLOW este o forma net imbunatatita prin incorporarea cercetarilor recente in domeniu. In primul rand adaosul de Bioperina conduce la o Bio-disponibilitate mult superioara a ingredientilor din compozitie. De asemenea, adaosul de Concentrat de Adrenala aduce formula in parametrii stabiliti de David Rowland. Adaosul perechii de aminoacizi L-Lizina+L-Prolina este foarte importanta intru-cat acesta combinatie are capacitatea de a preveni re-depunerea colesterolului pe artere prin formarea unui strat de “Teflon” in jurul moleculelor lipoproteinei Lp(a), conducand eventual la eliminerea acestora de pe peretii arteriali. Adaosul de Coenzima Q10 potentata de mai multe ori de prezenta Bioperinei are un efect sinergic, un efect de energizare a muschiului cardiac, efect antioxidant la nivelul peretilor arteriali si efect de reciclare a celorllalti antioxidanti. Adaosul de Acid Alfa Lipoic are rolul nu numai de a ajuta la controlul glucidelor din sange dar si la reciclarea vitaminelor din formulatie.

TEST DE CONFIRMARE

Fotografiile de mai jos au fost luate din interiorul aceleiasi artere coronariene ale unui pacient de 68 de ani. Fotografia din stanga a fost luata inainte de tratament iar cea din dreapta dupa numai 5 luni de tratament cu Formula FLOW. In fotografia din stanga se observa ingrosarea peretelui arterial prin depuneri pe artere si un aterom masiv rezultand in strangularea fluxului sanguin. In fotografia din dreapta se observa ca depunerile de pe peretii arterei au fost eliminate iar ateromul a fost dizolvat aproape in intregime. Se observa marirea semnificativa a fluxului sanguin.

STIATI CA:
- Multi din cei care sufera infarcturi nu au colestrolul marit?
- Colesterolul nu este cauza bolilor cardio-vasculare?
- Blocajele arteriale pot fi indepartate in siguranta si fara interventie chirurgicala?

 

BYPASS-UL NUTRITIONAL ALTERNATIV - Istoric:

Ca raspuns la inmultirea fara precedent a bolilor cardio-vasculare, operatiile chirurgicale de Bypass sau de angioplastie (montari de stent-uri) s-au proliferat pe scara larga, inclusiv in Romania. Nu numai ca sunt interventii chirurgicale traumatice dar dupa operatie, pacientul devine sclavul unui pumn zilnic de medicamente alopate, multe dintre ele avand efecte secundare de durata care pot afecta ireversibil diferite organe interne. Marea inconvenienta a acestor interventii chirurgicale este faptul ca desi rezolva momentan problema unor blocaje arteriale localizate, nu elimina cauza care se afla la radacina problemei si in consecinta, dupa cativa ani fie ca apar alte blocaje in locatii diferite fie ca organismul continua sa depuna colesterol si alte materii pe bypass sau pe stent. Adica se revine de unde s-a plecat!

Fondatorul binecunoscutului Institut care ii poarta numele, Profesorul American Linus Pauling, de doua ori laureat al Premiului Nobel, a fost in mod deosebit preocupat de sistemul cardio-vascular cercetand cauzele aparitiei blocajelor si a posibilitatii eliminarii acestor cauze concomitent cu curatirea sistemului circulator. El a conclus ca depunerile de pe sistemul arterial sunt o consecinta a inflamatiei peretilor arteriali si a raspunsului organismului contra acestor inflamatii prin depunerea unui “pansament” format din colesterol si alte materii. El a conclus ca daca se elimina cauza si i se ofera nutrientii de care are nevoie, organismul poate sa-si curete singur si definitiv sistemul arterial. Pentru aceasta, organismul nu are nevoie de substante chimice de sinteza ci din contra, are nevoie pur si simplu de minerale, vitamine, aminoacizi, factori lipotropici si secretii glandulare in proportii precise. Linus Pauling a conclus ca este gresit sa aruncam vina pe colesterol caci nu nivelul ridicat de colesterol in sange este cauza blocajelor arteriale ci faptul ca organismul depune acest colesterol pe peretii arterelor. Altfel cum se explica prezenta bolilor cardiovasculare la personae cu nivele normale de colesterol si absenta depunerilor si blocajelor arteriale la persone cu niveluri elevate de colesterol seric?
 

Istoricul Byapass-ului Nutritional
 

Cu aproximativ 30 de ani in urma, Dr. David Rowland a preluat teoria Prof. Linus Pauling si a realizat o reteta (formula) alcatuita din 27 de ingredienti selectati in concentratii si rapoarte foarte precise pe care a denumit-o Bypassul Nutritional. Cei 27 de ingredienti stimuleaza organismul sa-si curete singur depunerile de pe artere si sa evite re-depunerea acestora. Desigur ca Dr. Rowland a fost de nenumarate ori atacat cu vehementa de numerosi cardio-chirurgi in special in Statele Unite ale Americii unde chirurgia cardio-vasculara aduce anual doctorilor chirurgi zeci de miliarde de dolari in urma operatiilor de bypass si angioplastie.

Un consortiu de nutritionisti din Vancouver a inbunatatit formula initiala a lui David Rowland prin incorporarea ultimelor descoperiri in domeniul tratarii pe cale naturista a stenozarii arteriale. Astfel a fost dezvoltata Formula FLOW. Formula FLOW contine un complex de ingrediente precis selectate si dozate.  Ceea ce da rezultate este asocierea lor speciala.  Toate componentele trebuie sa fie prezente simultan, conlucrind si sprijinindu-se reciproc, asemanator verigilor dintru-un lant.

Un singur drajeu nu poate cuprinde toate ingredientele din Formula de Curatire Arteriala.  Ar fi prea mare ca sa poata fi inghitit.  Asadar, pentru a cuprinde toate ingredientele, ele pot fi grupate separat sau luate impreuna, in aceleasi proportii, dar in doze mai mici fiecare, per tableta. Un numar suficient de tablete trebuie administrat zilnic pentru a cumula doza totala recomandata pentru fiecare componenta (de regula, 10 tablete pe zi).  Aceasta doza zilnica este desigur mai mare decit cea oficial recomandata pe eticheta flacoanelor, care adesea reflecta punctul de vedere al institutiei guvernamentale de resort si nu de fapt, ceea ce organismul nostru are nevoie.

Formula Flow se adreseaza tuturor, atat celor care vor sa aiba un sistem cardio-vascular curat, celor predispusi la probleme cardio-vasculare, celor care ar avea nevoie de interventie chirurgicala cat si celor care au fost deja supusi interventiilor chirurgicale si doresc sa evite revenirea blocajelor arteriale. De la lansarea Byapss-ului Nutritionla pe piata Nord Americana in 1983 sute de mii de Americani si Canadieni au scapat de necesitatea interventiilor chirurgicale de Bypass sau montare de Stent-uri, si-au curatat sistemul circulator, bucurandu-se astfel de o viata normala, activa si sanatoasa.

Peste 150 de studii au demonstrat ca nutrientii continuti de Formula FLOW ajuta organismul sa dizolve depunerile de grasimi de pe peretii arterelor, metine grasimile dizolvate in sange (nu le lasa sa se depuna pe pereti), dilata vasele de sange, reduc homocisteina, neutralizeaza si distrug o gama mare de radicali liberi, reduc colesterolul seric si trigliceridele si chiar chelateaza (reduc) anumite metale grele. Chiar si cei care in aparenta nu sufera de probleme circulatorii diagnosticate raporteaza imbunatatiri ale memoriei, mai multa energie, maini si picioare mai calde, vedere imbunatatita, textura mai tinereasca a pielii. In cartea sa intitulata “Bypass the Bypass” (Evita Bypass-ul), Dr. Rowland explica adevarata semnificatie a colesterolului, explica modul de actiune al Formulei FLOW, rezultate, testimoniale si sfaturi utile si programe pentru a evita bolile cardio-vasculare. Cartea se afla in curs de publicare si in limba Romana la intitiativa firmei noatre omoloage din Romania, Provita Nutrition S.A.

Este minunat sa vezi pacienti care si-au recapatat vigoarea si vitalitatea in urma curatitii arteriale cu Formula FLOW. In decursul doar a catorva saptamani de tratament cu Formula FLOW se pot observa imbunatatiri vizibile ale texturii pielii. Multi pacienti au remarcat imbunatatiri la care nici nu se gandeau (in afara de cele circulatorii pentru care se tratau in mod specific) cum ar fi: atrtrita reumatoidala, probleme de prostata, hipertensiune arteriala, vedere degradata etc. Este remarcabil cum imbunatatirea circulatiei aduce dupa sine multe alte beneficii pentru starea generala de sanatate.

COMPOZITIE FORMULA FLOW

Fiecare tableta contine

1. Vitamine
Vitamina A (palmitat) 4000 UI
Vitamina B-1 (tiamina hidroclorica) 25 mg
Vitamina B-2 (riboflavina) 5 mg
Vitamina B-6 (piridoxina hidroclorica) 15 mg
Vitamina B-12 (cobalamin) 30 mcg
Vitamina C (ascorbat de calciu) 80 mg
Vitamina E (acetat de di-alfa-tocoferol) 65 mg
Uiniacin 5 mg
Niacinamida 5 mg
Acid pantotenic (d-calciu pantotenat) 50 mg
Acid folic 50 mcg
Biotin 12 mcg
2. Factori lipotropici
Colina (bitartrat) 70 mg
Inositol 5 mg
Metionina 25 mg
3. Minerale
Magneziu (citrat) 35 mg
Crom (chelat) 20 mcg
Iod (iodura de potasiu) 20 mcg
Mangan (gluconat) 0.5 mg
Potasiu (clorura) 20 mg
Seleniu (chelat) 25 mcg
Zinc (sulfat) 3 mg
Calciu (carbonat) 40 mg
4. Factori sinergici
Bioperina (95% piperina) 500 mcg
L-lizina 25 mg
L-prolina 25 mg
Coenzima Q10 1,5 mg
Acid alfa lipoic 5 mg
Betaina HCI 25 mg
L-cisteina HCI 100 mg
Concentrat de ficat 10 mg
Concentrat de timus 10 mg
Concentrat de splina 10 mg
Concentrat de adrenala 10 mg
 

ADMINISTRARE FORMULA FLOW

Pentru curatire arteriala (bypass nutritional)

  • Modul recomandat de administrare: 10 tablete flow/zi in timpul mesei (divizate in 2-3 doze administrate in timpul meselor principale).
  • Schema de tratament sugerata: 3-3-4 (3 dimineata, 3 la pranz si 4 seara) dar nu este obligatorie. Important este sa se respecte doza de 10 tablete pe zi. persoanele subponerale pot administra doar 8 tablete/zi.
  • Durata minima a unei tratament: 30 de zile de tratament (1 flacon) pentru fiecare 10 ani din viata. De exemplu, o persoana de de 53 de ani va administra timp de 5-6 luni.

Recomandari

Pe parcursul administrarii Formula flow se recomanda si administrarea de EDTA in paralel, pentru eliminarea posibilelor calcefieri din sistemul arterial realizandu-se astfel o curatire totala a sistemului.

Dozaj EDTA:

  • 3 tablete seara inainte de culcare (pe stomacul gol) cu un pahar mare de apa sau 2 tablete EDTA seara inainte de culcare (pe stomacul gol) cu un pahar mare de apa;
  • 1 tableta dimineata la sculare cu un pahar mare de apa.

Se va administra EDTA pe toata perioada curei cu flow. In acest caz, cat timp se administreaza flow nu se mai administreaza si alte multi-vitamine si minerale.

 

Se recomanda:

  • Continuarea pana la terminare a protocolului de curatire arteriala cu Formula flow + EDTA.
  • Monitorizarea zilnica a tensiunii arteriale si a glicemiei.
  • Reducerea pana la eliminarea insulinei injectabile.
  • Reducerea pana la eliminarea medicatiei alopate relevante afectiunii tratate.
  • Dupa terminarea protocolului de curatire arteriala continuarea cu 2-3 tablete/zi de Formula flow si 1-2 tablete/zi de EDTA.
 

Puteti comanda, Formula FLOW cu Aminoacizi 330 capsule vegetale, telefonic 0749.450.128 | 0729.411.488

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare

Marca FARMACIA CANADIANA este o marca inregistrata OSIM cu numarul 133609 si este detinuta de catre Imavision Media & Development SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui FARMACIA CANADIANA, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a Imavision Media & Development SRL este interzisa si se pedepseste conform legii.